Retourneren

Retourneren

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Ruilen of Retour, Formulier herroeping

Hier kunt u een formulier downloaden voor de herroeping van uw bestelling. Wij verzoeken u dit formulier uit te printen en in te vullen en bij uw bestelling te voegen als u deze retourneert. Vergeet aub niet uw telefoonnummer te vermelden.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.
U kunt het product dan binnen 14 dagen aan ons retourneren.
U krijgt dan het volledige aankoopbedrag van het product gecrediteerd. Dit geld alleen als de gehele bestelling retour komt. Anders worden de bezorgkosten van het retour bedrag verrekend.

De kosten voor het retoursturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4.95 per pakket. Bij deze krijgt u een track en trace code.
Echter is voor dit bedrag uw aankoop NIET verzekerd. Uw verstuurd dus op eigen risico. Wel kunt u de keuze maken hoe u zelf wilt retourneren. Verzekerd of niet. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op !! Als het product beschadigd of gedragen is kunnen wij deze niet meer retour nemen.
Producten in de uitverkoop mogen niet geruild worden.
De producten moeten  in de orginelen verpakkingen zitten.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN