Retourneren
m  m boutique official dealer joy jewellery bali

Ruilen of Retour,

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. U kunt het product dan binnen 8 werkdagen aan ons retourneren.

U krijgt dan het volledige aankoopbedrag van het product gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis  terug naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4.35 per pakket..Echter is voor dit bedrag uw aankoop niet verzekerd.Uw verstuurd dus op eigen risico. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de de mail. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen per mail. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Let op !!
Als het product beschadigd of gedragen is kunnen wij deze niet meer retour nemen.
Producten in de uitverkoop mogen niet geruild worden.
De producten moeten  in de orginelen verpakkingen zitten.

Formulier herroeping

Hier kunt u een formulier downloaden voor de herroeping van uw bestelling. Wij verzoeken u dit formulier uit te printen en in te vullen en bij uw bestelling te voegen als u deze retourneert.
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN