Garantie en klachten

Wettelijke bepalingen omtrend Garantie op sieraden;

U heeft 6 maanden garantie op fabricagefouten.

Er wordt GEEN garantie gegeven op:
- Schade en defecten die zijn ontstaan door draagschade. (bijv. vallen of stoten of als een sieraad geregen op elastiek knapt) 
  Wij raden ook altijd aan Uw sieraad niet te strak te kopen. Deze moet bij normaal dragen veel af en aan. En dus wordt het elastiek uitgetrokken>
- Artikelen die gereinigd zijn door een chemisch product, waardoor het materiaal aangetast is.
- Verkleuring door water, parfum, zeep, lotion of haarlak. ( Let bij zilveren sieraden altijd op met zonnebrandcreme en bodylotion )
- Reparatie/aanpassing van het sieraad door een andere partij.


Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar ons e-mailadres. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN