Make-up - Bronzing poeder, Bolero - www.menmboutique.nl

Make-up - Bronzing poeder, Bolero

Make-up - Bronzing poeder, Bolero
Super eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen. U wordt gewoon een tint donkerder waardoor u de hele dag die lekkere, mooie gezonde vakantie bruine kleur krijgt.
Het bijzondere aan de bronzing poeder van Bolero Cosmetics is het feit dat de klei-achtige formule zich feilloos aanpast aan uw huid en daarmee gepast is voor iedereen.
Een echte aanrader voor wie er natuurlijk bruin uit wil zien zonder strepen, super makkelijk aan te brengen voor een natuurlijke bruine tint (geen terracotta face). Deze "start set" bestaat uit een poeder met een kwast.

Bolero is een transparante make up poeder die zich helemaal aan past aan uw eigen huid, streept en vlekt niet en ziet er helemaal natuurlijk uit. ZONDER GLANS OF PARELMOER EFFECT dus alsof u zelf echt bruin bent!

De klei-achtige formule van de Bolero Cosmetics bronzing poeder past zich feilloos aan uw huid aan en is daarmee gepast voor iedereen. De bronzer is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en -kleuren. Het resultaat is een stralende sun kissed skin die een lichte dekking biedt, maar de poriën niet doet verstoppen. De poeder beschikt over een veegvrije formule die zorgt voor een natuurlijke bruine kleur zonder masker-effect. Let op: er zit geen uv-bescherming in de gepigmenteerde poeder van Bolero Cosmetics. Gebruik voor een optimale uv-bescherming altijd een zonnebrand die past bij uw huidtype.
 

Gewicht: 81 gram
Inhoud: 12 gram
Afmetingen: 7 x 7 x 2 cm


De grote Bolero Cosmetics kwast is speciaal ontwikkeld voor het moeiteloos en perfect aanbrengen van de Bolero Cosmetics bronzing poeder. De samenstelling van de synthetische haren en de extra brede kwast zorgen ervoor dat de poeder gemakkelijk op zowel uw gezicht als andere lichaamsdelen -zoals decolleté, armen en benen- aangebracht kan worden.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN